Info om lucia, jul och nästa år

Hösten har passerat och det är snart jullov.

De sista scoutträffarna är inkommande vecka, alltså vecka 50.

Som avslutning på terminen deltar vi traditionsenligt i facklingen vid Finströms kyrka inför Luciakonserten lördag 13/12. Vi börjar fackla kl.18.30 och står stilla med lyktor/facklor i händerna i en lång rad för att lysa upp vägen för de som kommer till kyrkan. Efter konserten tänder vi på nytt våra lyktor/facklor och står på rad då alla går ut. Konserten börjar kl.19 och tar ca 45 minuter.

De äldre scouterna håller facklor i händerna, de yngre håller stormlyktor/tomtelyktor i händerna. Tänk på att det kan stänka stearin och gnistor, så ha inte kläder i lättantändligt eller smältande material! Scouthalsduken skall vara synlig, utanpå jackan!

Eftersom vi är väldigt många i år får man gärna ta med egen lykta hemifrån om man har, då vi inte har stormlyktor så det räcker åt alla. En vanlig prydnadslykta med ett stearinljus i går bra. (Facklorna räcker åt de äldre)

Efter konserten är vi bjudna på Lucia-kaffe till Mikaelsgården. Vänligen meddela mig om ni kommer och hur många ni blir (senast 11/12), så meddelar jag vidare till arrangörerna.

Vargunge-gruppen i Jomala har sin avslutning tillsammans med de övriga barngrupperna i Jomala församling i familjegudstjänsten i kyrkan söndag 14/12 kl.13. Efteråt blir det kaffe och ringlekar i Olofsgården.

För explorer-, roverscouter och ledare ordnas en mellandagshajk 28-29/12. Mer info kommer senare.

Vi börjar våra scoutträffar på nytt under vecka 3.

Vi har ingen gemensam julfest i scoutkåren, utan firar istället en midvinterfest i scouthuset i Godby torsdag 29/1 2015 kl.18.30 för alla åldersgrupper. Föräldrar och syskon är välkomna!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s